Μεταφορά Δεμάτων

packages

ΠΡΟΣΟΧΗ:  Σε κάθε περίπτωση, οι μεταφορείς δεν ευθύνονται για την κλοπή ή απώλεια προσωπικών αντικειμένων των επιβατών κατά την διάρκεια της μεταφοράς. (Απόφαση Α27733/2213, ΦΕΚ 1181/19-6-2015 , άρθρο 4, παρ.3)

Η «Κ.Τ.Ε.Λ. Θήβας Α.Ε.» διαθέτει οργανωμένη υπηρεσία αποστολής δεμάτων, από την Αθήνα στη Θήβα και αντίστροφα, με δίκτυο πρακτόρων αποθηκάριων, για τη φόρτωση και διακομιδή δεμάτων.

Η αποστολή με την εταιρία μας  είναι ο ταχύτερος και οικονομικότερος τρόπος αποστολής δεμάτων. Εάν θέλετε να στείλετε δέμα:

Φάκελος4.00€
Μικροδέματα6.00€
Μεγάλα Δέματα10.00€

Από Αθήνα Προς Θήβα

Από Αθήνα προς Θήβα η παραλαβή του δέματος γίνεται στις αποθήκες των Κ.Τ.Ε.Λ Θήβας που βρίσκονται στην οδό Λιοσίων 260 στην Αθήνα . Το τηλέφωνο επικοινωνίας είναι 6970176067. Το Δέμα θα βρίσκεται σε 1.5 ώρα στην Θήβα από την στιγμή παραλαβής του.

Από Θήβα Προς Αθήνα

Από Θήβα προς Αθήνα η παραλαβή του δέματος γίνεται στα εκδοτήρια που βρίσκονται στην οδό Εστίας 10 στην Θήβα . Το τηλέφωνο επικοινωνίας είναι 22620 27511 &  27512. Το Δέμα θα βρίσκεται σε 1.5 ώρα στην Αθήνα από την στιγμή παραλαβής του.

Το κόστος αποστολής του δέματος, είναι ανάλογο του βάρους, των διαστάσεων και της συσκευασίας. Σε κάθε περίπτωση όμως είναι το φθηνότερο και ταχύτερο στην αγορά.

Δείτε τις ευθύνες της «Κ.Τ.Ε.Λ. Θήβας Α.Ε.» σχετικά με τη μεταφορά δεμάτων, στην επόμενη ενότητα «Ευθύνες μεταφοράς».

Η «Κ.Τ.Ε.Λ. Θήβας Α.Ε.» αναλαμβάνει τη μεταφορά ασυνόδευτων δεμάτων και αποσκευών, καθώς επίσης και συνοδευόμενων χειραποσκευών μέχρι του ποσού των πενήντα (–50-) ευρώ και για το λόγο αυτό ευθύνεται για αποζημίωση μόνο μέχρι το ποσό των –50- ευρώ, σε περίπτωση απώλειας, φθοράς ή ζημίας τους για οποιοδήποτε λόγο. Σε περίπτωση που μεταφέρετε ή αποστέλλετε πράγματα μεγαλύτερης αξίας, ενημερώστε το προσωπικό μας, για να μην αναλάβουμε τη μεταφορά τους, διαφορετικά το δέμα ταξιδεύει με δικό σας κίνδυνο και ευθύνη.

Το Ίδιο Καθεστώς Υπάρχει Και Για Τις Μεταφορές Εντός Του Νομού

Κτελ ΘήβαςΚτελ Θήβας