Κράτηση Θέσεων

season-icon-only_185x237

Σύμφωνα με το Χάρτη Υποχρεώσεων προς τον Καταναλωτή, είναι υποχρεωτική η τηλεφωνική κράτηση θέσης από το 2003. Η «Κ.Τ.Ε.Λ. Θήβας Α.Ε.» εφαρμόζει την τηλεφωνική κράτηση εισιτηρίου στη γραμμή Θήβας – Αθήνας και αντίστροφα.Η κράτηση θέσης είναι δωρεάν.Σε περίπτωση αναβολής ή ματαίωσης του ταξιδιού σας, πρέπει να ενημερώσετε στον ίδιο αριθμό το προσωπικό της εταιρείας μας, ώστε να διαθέσει τη θέση σε κάποιον άλλο επιβάτη.

Μπορείτε να επιλέξετε τη θέση (παράθυρο, μπροστά, πάνω όροφος σε διώροφα) εφόσον υπάρχει δυνατότητα. Το προσωπικό της εταιρείας μας φροντίζει για την βέλτιστη κατανομή των θέσεων.

Η κράτηση θέσης ισχύει μέχρι μισή ώρα από την αναχώρηση σας. Πρέπει δηλαδή να προσέλθετε στο γκισέ έκδοσης εισιτηρίων, μισή ώρα πριν την αναχώρηση, για να εκδοθεί το εισιτήριό σας.

Αθήνα

Τηλέφωνο Κρατήσεων : 2108317179

Θήβα

Τηλέφωνα Κρατήσεων : 22620 27511 – 27512

ΣΕ ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΑΥΞΗΜΕΝΗΣ ΖΗΤΗΣΗΣ ΓΙΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ, (π.χ. λόγω απεργίας άλλων μεταφορικών μέσων), ΕΙΝΑΙ ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ, ΕΠΕΙΔΗ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΠΑΡΑΤΗΡΕΙΤΑΙ ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΤΩΝ ΑΣΚΟΠΩΝ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ, ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΔΕΣΜΕΥΟΥΝ ΤΑ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ, ΧΩΡΙΣ ΤΕΛΙΚΑ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΟΙ ΕΠΙΒΑΤΕΣ, ΠΟΥ ΟΝΤΩΣ ΠΡΟΣΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΓΚΙΣΕ, ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΘΟΥΝ.

Η εταιρεία κάνει λελογισμένη χρήση της δυνατότητας να μην κάνει κρατήσεις, πάντα σε όφελος των επιβατών, αξιοποιώντας την πολύχρονη εμπειρία της.Σας ενημερώνουμε ότι όλες οι εισερχόμενες κλήσεις καταγράφονται από το τηλεφωνικό μας κέντρο, για την αποφυγή κακόβουλων κρατήσεων.Στις τοπικές γραμμές (προορισμοί μέσα στο νομό Βοιωτίας) δεν μπορεί να γίνει κράτηση θέσης. Εφαρμόζεται ο κανόνας πρώτος έρχεσαι – πρώτος εξυπηρετείσαι.

Κτελ ΘήβαςΚτελ Θήβας